در اینجا لیست شما برای حداکثر امنیت گوشی های هوشمند وجود دارد



اطمینان حاصل کنید که تنها شخصی هستید که به داده های تلفن شما دسترسی دارد.

اطمینان حاصل کنید که تنها شخصی هستید که به داده های تلفن شما دسترسی دارد. (Priscilla Du Preez / Unsplash /)

همه می خواهند داده های تلفنشان خصوصی بمانند ، اما دلیلی وجود دارد که اندروید و iOS با اقدامات امنیتی متفاوتی مانع از دسترسی افراد دیگر به آن می شوند.

اگر گمان می کنید شخصی در حال شنود شما است ، چند مرحله ساده وجود دارد که می توانید برای محافظت از اطلاعات خود دنبال کنید ، همچنین چند علامت هشدار دهنده نیز باید مراقب باشید تا اطمینان حاصل کنید که در آینده اتفاق نمی افتد.

صفحه قفل را ایمن نگه دارید

صفحه قفل گوشی شما اولین مانع دسترسی غیر مجاز است. چه از پین استفاده کنید و چه از ویژگی بیومتریک (مانند اثر انگشت یا نمایشگر صورت) ، حتماً از گوشی خود با چیزی محافظت کنید.

با باز کردن تنظیمات و انتخاب می توانید محافظت از صفحه قفل Android را سفارشی کنید امنیت، و سپس صفحه قفل. در ضمن ، از برنامه تنظیمات iOS ، یا را انتخاب کنید شناسه و رمز ورود را لمس کنید یا شناسه و رمز عبور بسته به اینکه کدام روش امنیتی بیومتریک در آیفون شما تعبیه شده باشد.

همچنین باید مطمئن شوید که صفحه دستگاه شما در اسرع وقت پس از قطع استفاده از آن قفل می شود – در غیر این صورت ممکن است شخصی قبل از فعال شدن مکانیسم قفل کردن ، هنگامی که شما آن را تماشا نمی کنید مخفیانه آن را بلغزد. در Android ، تنظیمات را باز کنید ، سپس به آن بروید نمایش دادن، پیشرفته، و منتظر صفحه برای تنظیم سرعت خاموش شدن صفحه در تنظیمات iOS انتخاب کنید صفحه نمایش و روشنایی، سپس قفل کردن خودکار. هرچه مدت زمانی که در اینجا مشخص می کنید کوتاه تر باشد ، امنیت داده های شما نیز بیشتر است.

اگر لازم است تلفن خود را به شخصی قرض دهید ، اما همچنان نگران دسترسی نامحدود او به گوشی خود هستید ، بدانید كه می توانید افراد را در یك برنامه خاص قفل كنید یا از نصب آنها در هنگام جستجو جلوگیری كنید. ما بیشتر به این ویژگی ها و سایر گزینه های امنیتی مشابه برای Android و iOS عمیق تر شده ایم.

از جاسوسی خودداری کنید

قوانین ساده است: هرگز برنامه ها را از جایی غیر از فروشگاه برنامه رسمی در سیستم عامل خود بارگیری نکنید.

قوانین ساده است: هرگز برنامه ها را از جایی غیر از فروشگاه برنامه رسمی در سیستم عامل خود بارگیری نکنید. (برت اردن / پیکسل /)

با تشکر از پروتکل های امنیتی موجود در Android و iOS ، در واقع ورود جاسوسی بدون اطلاع شما برای گوشی بسیار دشوار است. برای موفقیت ، کسی نیاز به دسترسی فیزیکی به تلفن شما و نصب یک برنامه نظارت دارد یا شما را فریب می دهد تا روی یک لینک کلیک کنید ، پیوست نامه الکترونیکی را باز کنید ، یا از فروشگاه برنامه رسمی سیستم عامل خود چیزی بارگیری کنید. در صورت انجام اشتباه هر یک از این موارد باید هشداری را مشاهده کنید ، اما از آنجا که نادیده گرفتن این اعلان های کوچک آسان است ، باید همیشه مراقب باشید که روی چه چیزی کلیک می کنید.

Android و iOS اجازه پنهان کردن برنامه ها را ندارند ، بنابراین حتی اگر کسی برای نصب برنامه ای که شما را ردیابی می کند به گوشی شما دسترسی پیدا کرده باشد ، می توانید آن را مشاهده کنید. در Android ، به تنظیمات بروید ، برنامه ها و اعلان ها، و سپس مشاهده همه برنامه ها. در iOS ، فقط لیست اصلی برنامه ها را در تنظیمات بررسی کنید. به عنوان یک مالک دستگاه ، می توانید هر چیزی را که به رسمیت نمی شناسید یا به آن اعتماد ندارید ، حذف نصب کنید – با حذف برنامه ها تلفن خود را خراب نمی کنید ، بنابراین اگر چیزی وجود دارد که از آن مطمئن نیستید دریغ نکنید.

اگر می خواهید کمی کار کارآگاهی بیشتری انجام دهید ، می توانید مجوزهای برنامه های مشکوک را بررسی کنید. وقتی روی لیست برنامه های موجود در صفحه هایی که قبلاً ذکر شد ضربه بزنید ، آنها نمایش داده می شوند. از نظر اعلان ها ، تنظیمات سیستم ، نظارت بر دستگاه و سایر مجوزهای ویژه ، Android به برنامه ها کمی آزادی عمل بیشتری نسبت به iOS می دهد – با باز کردن تنظیمات و انتخاب آنها می توانید آنها را بررسی کنید برنامه ها و اعلان ها، پیشرفته، و در نهایت دسترسی ویژه به برنامه.

اگر فکر می کنید تلفن شما به هیچ وجه به خطر افتاده است ، ابتدا از تمام اطلاعات خود پشتیبان تهیه کنید ، سپس یک تنظیم مجدد کامل انجام دهید. با این کار می توانید برنامه های سایه را از بین ببرید ، دسترسی غیرمجاز را مسدود کنید و به شما کنترل مجدد دهد. از صفحه تنظیمات Android ، انتخاب کنید سیستم، تنظیم مجدد گزینه ها، و حذف همه داده ها (تنظیم مجدد کارخانه). در iOS ، تنظیمات را باز کنید ، سپس انتخاب کنید جمع، تنظیم مجدد، و همه محتوا و تنظیمات را حذف کنید.

آنچه را که به اشتراک می گذارید تماشا کنید

اپل و Google اشتراک گذاری موقعیت مکانی ، عکس ها و تقویم های خود را با دیگران آسان می کنند ، اما فقط در صورت تمایل. این نوع به اشتراک گذاری چیزی است که می تواند بدون اطلاع شما فعال شود یا ممکن است شما در بعضی موارد فعال کرده باشید ، اما اکنون می خواهید غیرفعال کنید.

اگر از آیفون استفاده می کنید ، به این آدرس بروید مردم در بخش Find mine ببینید که چه کسی می تواند مکان شما را در هر زمان ببیند و در صورت لزوم دسترسی را لغو کنید. می توانید آلبوم های عکس به اشتراک گذاشته شده را از اینجا بررسی کنید آلبوم های مشترک بخش از آلبوم ها در عکس ها و تقویم های مشترک از تقویم ها صفحه در برنامه تقویم. اگر در یک گروه مشترک خانواده هستید که دیگر نمی خواهید به آن بپیوندید ، به تنظیمات بروید ، روی نام خود ضربه بزنید و انتخاب کنید خانواده را رها کن.

Android از طریق Google Maps به اشتراک گذاری مکان با دیگران رسیدگی می کند. ضربه زدن آواتار شما (بالا سمت راست) ، پس اشتراک گذاری مکان برای بررسی اینکه چه کسی می تواند مکان شما را ببیند و در صورت لزوم آنها را متوقف کند. با ضربه زدن می توانید آلبوم های عکس به اشتراک گذاشته شده خود را در Google Photos بررسی کنید نماد حباب پیام (بالا سمت چپ) ، اما برای ویرایش تقویم های مشترک باید Google Calendar را در وب باز کنید. کلیک سه امتیاز در کنار هر تقویمی در ستون سمت چپ ، سپس کلیک کنید تنظیمات و اشتراک گذاری تا ببینید چه کسی می تواند برنامه شما را مشاهده کند.

Google Families به روشی مشابه به اشتراک گذاری خانواده اپل کار می کند ، با یادداشت ها و تقویم های خاصی به عنوان قابل دسترسی برای همه مشخص شده است. هیچ کس در خانواده نمی تواند پرونده های شخصی را ببیند ، مگر اینکه آنها را به طور خاص به اشتراک بگذارید ، اما اگر می خواهید از یک گروه خانواده خارج شوید ، برنامه Android Play Store را باز کنید. سپس ضربه بزنید دکمه منو (بالا سمت چپ)، حساب، خانواده، و اعضای خانواده را مشاهده کنید. اگر دست بزنید سه امتیاز (بالا سمت راست) ، پیدا خواهید کرد گروه خانواده را ترک کنید گزینه.

از حسابهای خود محافظت کنید

با توجه به اینکه بسیاری از زندگی دیجیتالی ما اکنون در فضای ابری ذخیره شده است ، هک این سرویس ها ممکن است راهی آسان تر برای دسترسی به داده های شما از دسترسی فیزیکی به تلفن شما باشد. اگر حساب Apple یا Google شما به خطر بیفتد ، ایمیل ها ، عکس ها ، یادداشت ها ، تقویم ها و پیام های شما ممکن است آسیب پذیر باشند و نیازی به دانستن آن ندارید.

قوانین معمول گذرواژه اعمال می شود: از اعتبارنامه در چندین حساب کپی نکنید و مطمئن شوید که به راحتی به خاطر سپرده می شود ، حدس زدن آنها برای دیگران غیرممکن است. این حتی شامل عزیزان شما نیز می شود ، بنابراین از نام ، تولد و نام حیوانات خانگی خودداری کنید.

احراز هویت دو مرحله ای (2FA) برای اکثر حساب های دیجیتال در دسترس است ، بنابراین آن را در هر کجا که می توانید وارد کنید. برای حساب های Apple ، از این صفحه بازدید کرده و کلیک کنید ویرایش به امنیت؛ برای حساب های google به مدیریت حساب، امنیتو کلیک کنید در دو مرحله بررسی کنید.

بهتر است به طور مرتب تعداد دستگاه هایی که با استفاده از اطلاعات گوگل یا اپل وارد سیستم می شوند را بررسی کنید. در Android ، تنظیمات را باز کرده و انتخاب کنید گوگل، حساب Google خود را مدیریت کنید، و امنیت. لیستی از همه دستگاه های مرتبط با حساب Google خود را مشاهده خواهید کرد و می توانید هرکدام را با چند ضربه حذف کنید. در iPhone ، تنظیمات را باز کنید و روی نام خود در بالا ضربه بزنید تا دستگاههای مرتبط با حساب خود را ببینید – می توانید روی یکی ضربه بزنید و سپس انتخاب کنید حذف از حساب دسترسی او را به حساب Apple خود قطع کنید.

در حالی که 2FA را تنظیم کرده اید ، ورود هرگونه بازدید کننده ناخواسته به سیستم مستقیماً در حساب شما مسدود می شود ، حتی اگر آنها رمز ورود شما را بدانند. با این حال ، برای داشتن امنیت ، اگر هر نوع دسترسی غیرمجاز پیدا کردید ، باز هم توصیه می کنیم رمز ورود خود را تغییر دهید. همچنین بهتر است مرتباً این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید فقط دستگاه های شما به حساب های شما دسترسی دارند.


منبع: khabar-reza.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*